Κοινωνία

Σοκ στην Πέλλα: Πατέρας επιτέθηκε στον γιο του με τσεκούρι

Ένας άνδρας στη Πέλλα συνελήφθη από την αστυνομία, γιατί μετά από καυγά που είχε με τον γιο του, του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με τσεκούρι στο κεφάλι, όμως τελικά τον τραυμάτισε στο λαιμό.

Στο περιστατικό σημειώθηκε στη περιοχή της Πέλλας και σε συγκεκριμένα σε αποθήκη στο σπίτι του γιου, όπου ο πατέρας επιτέθηκε με γροθιές και στη συνέχεια με τη χρήση τσεκουριού στο παιδί του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν το τσεκούρι στο χώρο της αποθήκης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...