Κοινωνία

Πάτρα: Διαψεύδεται ότι η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί αποτσίγαρα και νοσηλεύτηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνταν τα όσα αναφέρονταν στον ιατρικό φάκελο της μικρής Τζωρτζίνας, όταν το παιδί ήταν μόλις ενός έτους είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες από τσιγάρα και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, αυτό τώρα διαψεύδεται από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», προερχόμενες από το νοσοκομείο του Ρίου, διαψεύδεται κατηγορηματικά, ότι η Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ έχοντας υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση αποτσίγαρων.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο» επισημάνθηκε με την διευκρίνιση πως θα πρέπει να αναδεικνύεται η αλήθεια για όσα ψευδή και ανακριβή, ακούγονται, λέγονται και δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, τονίστηκε για ακόμα μια φορά πως «πρέπει να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν σε  διάστημα περίπου 3 ετών ρωτήθηκε από μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος για το περιστατικό και σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» απάντησε: «πως είναι δυνατόν το παιδί μου να πήγε στο νοσοκομείο, να νοσηλεύθηκε ένα μήνα στη ΜΕΘ και εγώ να μην το γνωρίζω;».

Εξέφρασε επίσης την απορία «πως θα μπορούσε η Τζωρζίνα να καταπιεί μια γόπα τσιγάρου – πόσο μάλλον ένα τασάκι αποτσίγαρα-  όταν με το που θα την έβαζε στο στόμα της η γεύση θα την «πίκριζε» και θα την έφτυνε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ