Κοινωνία

Χανιά: Χειροπέδες σε δυο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή του Δήμου Χανίων και σε έλεγχο στο συγκεκριμένο Έλληνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη.

Σήμερα, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού, την οποία χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, δεκαεννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη και δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά βρέθηκαν κατασχέθηκαν 131,44 γραμμάρια ηρωίνης, 9,55 γραμμάρια κοκαΐνης, 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων, ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, χρηματικό ποσό 85 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και μία ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Xανίων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ