Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις! Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί γόπες κι έμεινε ένα μήνα στην εντατική-Ιατροδικαστής στέλνει νέα μηνύματα (upd)

Μια μαρτυρία που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μυστηριωδώς έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Νεότερη ενημέρωση 

«Διαβάζουμε δεξιά κι αριστερά ότι έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις γύρω από τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας που οδηγούν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση της έρευνας για τα αίτια του θανάτου της. Είναι να απορεί και να εξίσταται κανείς. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ακόμη δεν υπάρχει εργαστηριακό αποτέλεσμα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις;»

Η απορία και η ενόχληση δεν διατυπώνεται από όποια κι όποια. Τα λόγια ανήκουν στην ιατροδικαστή της Πάτρας Αγγελική Τσιόλα που μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και επανέλαβε ότι «καλό είναι να τηρούμε στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το πόρισμα της άτυπης επιτροπής των συναδέλφων μου».

Η κ. Τσιόλα εκτιμά ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες 10-15 μέρες με την εξής διευκρίνιση: «Ο χρόνος της έκδοσης του πορίσματος είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό ότι βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με το Εργαστήριο που κάνει τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις. Ο επιστημονικός χρόνος, όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικός από τον επικοινωνιακό…».

Η έμπειρη ιατροδικαστής προχωράει και σε μία ακόμη καίρια επισήμανση: «Η δική μας δουλειά είναι να κινούμεθα αυστηρά και μόνο στο επιστημονικό πεδίο. Ως εκ τούτου, όσοι ασχολούνται με την υπόθεση, το σώφρον είναι να μην συμπληρώνουν κανένα κενό με την φαντασία τους και με σενάρια». Η αιχμή της κ. Τσιόλα είναι πρόδηλη, διότι πολλές δημόσιες τοποθετήσεις διακρίνονται για προσεγγίσεις, οι οποίες εδράζονται σε εικασίες, εκδοχές, διαζεύξεις και σενάρια.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο Mega ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αποκάλυψε πως «η αρμόδια Αρχή που έχει διατάξει την προκαταρκτική εξέταση δεν έχει ξεκινήσει καν τον κύκλο των καταθέσεων. Αυτό είναι οξύμωρο την στιγμή που θεωρούν κάποιοι ότι η υπόθεση έχει κλείσει». «Να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να είμαστε επιφυλακτικοί», παρότρυνε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, επισημαίνοντας ότι όλα τα διαθέσιμα στοιχεία εξετάζονται προσεκτικά.

Αρχικό κείμενο 

Μια μαρτυρία που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μυστηριωδώς έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

«Τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη.»

«Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δοξάζω το Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα» πρόσθεσε.

Μία απίστευτη καταγγελία σχετικά με την μικρή Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο από τα τρία αδερφάκια που πέθαναν ξαφνικά στην Πάτρα, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ιατρικό της φάκελο, το κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Ρίου όταν ήταν ενός έτους επειδή είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες.

«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χριστήδου επεσήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας διαψεύδοντας το περιστατικό.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο κ. Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό. Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δε γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι που οφείλονταν αυτά τα επεισόδια», τόνισε ο κ. Λέων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ