Κοινωνία

Δημητρακόπουλος: «Ο Φιλιππίδης έχει πρόβλημα υγείας-Δεν είναι βιαστής»

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (16/3) στην εκπομπή «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: «οι φωτογραφίες του που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα. Έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό το πρόβλημα δεν το αναφέρω για να προκαλέσω συμπάθεια από τον κόσμο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σε μία ποινική δίκη και βαριά άρρωστος να είναι κάποιος, αυτή γίνεται».

Ακόμη, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώος για όλες τις κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η βασική κατηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Όχι ότι είναι βιαστής αλλά ήταν ένας άνθρωπος αυστηρός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, και πολλές φορές προσβλητικός. Τον ενδιέφερε να υπάρχει ένα άριστο θεατρικό αποτέλεσμα. Να τον κατηγορήσουμε για τον χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι βιαστής», είπε ο δικηγόρος.

«Αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει με πολλούς φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να έρθουν να μιλήσουν, αλλά όλοι αυτοί ενώ ήθελαν να έρθουν, αλλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φοβούνται τη διαπόμπευση αλλά και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Φτάσαμε στο σημείο που ο μάρτυρας φοβάται να μη χάσει τη δουλειά του» πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ