Κοινωνία

Με προβλήματα η λειτουργία των σχολικών μονάδων στη δυτική Μακεδονία

Τα χιόνια και ο ολικός παγετός που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09.15 το πρωί ενώ στον Δήμο Δεσκάτης στις 10.00 πμ. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, 'Αργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν από τις 9.15 ενώ οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου 'Αργους Ορεστικού Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στον Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν στις 9.15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Εορδαίας και Κοζάνης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στους δήμους Βοίου, Σερβίων και Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10. πμ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...