Κοινωνία

Πάτρα: Τα ερωτήματα και οι συμπτώσεις στις συνεντεύξεις των γονιών

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως έχουν προκύψει αντιφάσεις και ερωτήματα, όπου εάν διερευνηθούν, ενδέχεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η μητέρα υποστήριξε ότι ο σύζυγος της έφυγε από το σπίτι μόνο δύο μέρες, την περίοδο που η Ίριδα έφυγε από την ζωή, ενώ τότε εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, με την τραγική εξέλιξη της υγείας της να ακολουθεί.

Μάλιστα, η εκπομπή υποστηρίζει ότι οι γιατροί φέρονται να ήταν κατηγορηματικοί, για όσα ανέφερε η μητέρα των παιδιών, ότι δηλαδή ζήτησε κάμερες στα δωμάτια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, καθώς φοβόταν το ενδεχόμενο κλοπής.

Επίσης, το «Live News» σημείωσε ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου θα καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε. Παράλληλα, φέρεται ότι θα αναφερθούν σε σημειώματα που έχουν κρατήσει από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...