Κοινωνία

Μεσσηνία: Λιμενικός και ο πατέρας του διακινούσαν ναρκωτικά

Την ιδιότητά του εκμεταλλευόταν ένας λιμενικός για να δραστηριοποιείται στην διακίνηση κοκαΐνης, κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών στη Μεσσηνία, μαζί με τον πατέρα του που και αυτός είναι συνταξιούχος αστυνομικός και είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανάλογα αδικήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και ανακάλυψαν 15 "φιξάκια" κοκαΐνης συνολικού βάρους 7,5 γραμμαρίων έτοιμα για πώληση, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 28,6 γραμμαρίων, 207 ναρκωτικά χάπια, 22 σπόρους κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα ζευγάρι χειροπέδες και 2.010 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ ο λιμενικός που κατηγορείται και για παράβαση καθήκοντος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ