Κοινωνία

Πάτρα: Το "επεισόδιο" στο μνημόσυνο των τριων παιδιών – Άνδρας εμπόδιζε την είσοδο στην εκκλησία

Την ώρα που οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα βρίσκονται στην τελική ευθεία, ένα επεισόδιο σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα τρία κοριτσάκια.

Άνδρας ο οποίος στεκόταν στην εκκλησία, εμπόδιζε όσους δημοσιογράφους γνώριζε προκειμένου να μην ληφθούν φωτογραφίες από το μνημόσυνο.

Μάλιστα δεν φορούσε μάσκα (ο μοναδικός) γεγονός που προκάλεσε και συζητήσεις μεταξύ άλλων πιστών που τηρούσαν τους κανόνες, όπως μεταδίδει το pelop.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας δεν δίστασε ακόμη και να εκτοξεύσει απειλές.

Αν και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Αργότερα όμως φάνηκε πως είχε σχέση με την εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομική παρουσία

Την ίδια ώρα στην πόρτα του Ιερού Ναού ήταν δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι επέβλεπαν τη διαδικασία. 

Το μνημόσυνο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς κάμερες, σε κλίμα οδύνης για τον χαμό των τριών παιδιών.

Σημειώνεται ότι συμπληρώνονται σχεδόν ταυτόχρονα 40 ημέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ένας χρόνος από τον θάνατο της Ίριδας και τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...