Κοινωνία

Ρόδος: «Ανάπηρος - μαϊμού» – Το έγγραφο που βάζει σε μπελάδες έναν υπάλληλο νοσοκομείου

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 11η Μαρτίου 2022 κατηγορούμενος για χρήση πλαστού εγγράφου θα καθίσει ένας Έλληνας, που προσελήφθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Κατηγορείται ότι προσκόμισε πλαστό έγγραφο στο νοσοκομείο που εργαζόταν. Ένα έγγραφο που τον εμφάνιζε με αναπηρία 67%.

Έτσι κέρδιζε τα προβλεπόμενα ευεργετήματα των έξι ημερών άδειας πλέον της κανονικής και της μείωσης του ημερήσιου ωραρίου κατά μία ώρα, χωρίς ανάλογη περικοπή αποδοχών. Όπως αποδείχθηκε όμως η Πιστοποίησης Αναπηρίας ήταν εξ υπαρχής πλαστή και δεν εκδόθηκε ποτέ από το αρμόδιο ΚΕΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος έκανε κατά τα ανωτέρω χρήση της προκειμένου να παραπλανήσει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, την αρμόδια Υ.ΠΕ και το Ελληνικό Δημόσιο ως προς την ύπαρξη των νομίμων προϋποθέσεων για τη χορήγηση σε αυτών των προαναφερόμενων ευεργετημάτων.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, απολογούμενος υποστήριξε ότι το 2006 υπέστη έμφραγμα και περίπου την ίδια περίοδο του έδωσαν ένα έγγραφο και πέρασε από επιτροπή από το ΙΚΑ. Παρέλαβε το χαρτί του ΙΚΑ και το παρέδωσε στο νοσοκομείο. Από την ημέρα κατάθεσης του εγγράφου, περίπου το 2007-2008 δεν κατέθεσε, άλλο χαρτί στο νοσοκομείο.
Υποστήριξε ότι δεν ξέρει πώς βρέθηκε το πλαστό έγγραφο στον φάκελό του και ότι δεν το υπέβαλε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...