Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Καταδίωξη Πακιστανών από την Αργολίδα έως τον Ασπρόπυργο

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Korinthostv, οι τρεις άνδρες είχαν αφαιρέσει αντικείμενα χαλκού από περιοχή της Αργολίδας. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους οι οποίοι κάλεσαν τις Αρχές.

Από τους αστυνομικούς της Α.Δ. Αργολίδας εντοπίστηκε το όχημα που επέβαιναν οι τρεις άνδρες. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν, όμως αυτοί δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι δράστες πέρασαν στην Κορινθία θέλοντας να αποφύγουν τον έλεγχο, όμως αστυνομικοί της Α. Δ Κορινθίας, έπειτα από σήμα που είχαν λάβει, είχαν κάνει μπλόκο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους. Οι ύποπτοι όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους ανέπτυξαν ταχύτητα και τότε ξεκίνησε ένα ανελέητο κυνηγητό που κατέληξε στον Ασπρόπυργο.

Οι κακοποιοί στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα χέρια των αστυνομικών, οδηγούσαν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Αθηνών με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έσπασαν όλες τις μπάρες των διοδίων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους σταματήσουν στον Ασπρόπυργο και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές