Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη από...ταινία-Υποδιευθυντής σχολείου κυνήγησε πορτοφολά που μπήκε σε Γυμνάσιο

Όλα έγιναν στις 14.40, μεσημέρι Τετάρτης, σε Γυμνάσιο του Ευόσμου. Εκεί ένας 46χρονος «τρύπωσε» στο σχολείο, έφτασε μέχρι το γραφείο των υποδιευθυντών και άρπαξε το πορτοφόλι ενός υποδιευθυντή. Το θύμα είδε τον 46χρονο να του παίρνει το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει πίσω του καλώντας τον δράστη να σταματήσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο υποδιευθυντής κυνήγησε τον «πορτοφολά» μέχρι την οδό Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο. Η περιπέτεια έλαβε τέλος καθώς από το σημείο έτυχε να περνά ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε με τη βοήθεια του υποδιευθυντή τον δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αστυνομικός γνωστοποίησε στον 46χρονο την ιδιότητά του και στη συνέχεια ενημέρωσε τους συναδέλφους του για να φτάσουν στο σημείο και να του περάσουν χειροπέδες. Ο υποδιευθυντής βρήκε τελικά το πορτοφόλι του, το οποίο το πέταξε ο δράστης κατά τη διαφυγή του από το σχολείο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο-Ενημέρωση Αμερικανών Γερουσιαστών από τον κ. Ιωάννη Σιτιλίδη για τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο

Αναφέρθηκε το ζήτημα της ΑΟΖ , το FIR Αθηνών και οι τομείς έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο-Είμαστε πολύ κοντά σε...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Ζελένσκυ από την ρωσική προέλαση-Δημιουργούνται νέες Ταξιαρχίες από λιποτάκτες για να σώσουν το Κίεβο

Τσετσένοι κομάντος ως εμπροσθοφυλακή των Ρώσων στο Χάρκοβο-Οι Ουκρανοί μεταφέρουν δυνάμεις από τη Χερσώνα και την...