Κοινωνία

Κάρπαθος: Τα πρώτα στοιχεία των Αρχών για το ροζ βίντεο και την αυτοκτονία του πατέρα

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», οι Αρχές έχουν λάβει ήδη έξι ανωμοτί καταθέσεις από άτομα που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους το βίντεο με τον νεαρό από την Κάρπαθο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω βίντεο δεν ήταν καινούριο αλλά είχε μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον πριν από 6-7 έτη. Μια άλλη εκδοχή αναφέρει ότι ο άλλος άνδρας, που φέρεται να συμμετέχει στην ερωτική συνεύρεση, προέβη σε καταγγελίες που προκάλεσαν νέο κύκλο ερευνών.

Οι Αρχές, σύμφωνα όμως με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, εξετάζουν κι άλλα βίντεο με πρωταγωνιστές εκτός από άνδρες και γυναίκες του νησιού. Σε κάθε περίπτωση, τα κινητά που ελέγχονται θα αποσταλούν για πραγματογνωμοσύνη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάντως, ο εμφανιζόμενος αρχικώς ως εφήμερος σύντροφος του γιου του αυτόχειρα – όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» – φέρεται να διαψεύδει ότι ήταν εκείνος στο βίντεο δημόσια, αν και από την έρευνα φέρεται να προέκυψε ότι είχε δώσει το βίντεο σε συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου πατέρα στην Κάρπαθο, πέραν του προφανούς της έρευνας για την αυτοκτονία, η Εισαγγελέας έχει παραγγείλει ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης, που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με την «Δημοκρατική», έχει πλέον το γεγονός ότι διαψεύδονται και συγγενείς του αυτόχειρα που δημοσίως δήλωσαν ότι το βίντεο στάθηκε αφορμή για να θέσει τέρμα στην ζωή του ο 60χρονος, καθώς πλέον υποστηρίζεται από μάρτυρες ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος.

Ο 60χρονος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου 2022 σε στάβλο έξω από το σπίτι του χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα. Πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος ισχυρίζεται ότι ο 60χρονος δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να πουλήσει τα ζώα του. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική», ο γιος του 60χρονου έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη και στο παρελθόν για υπόθεση διάθεσης μικροποσότητας ναρκωτικών, με την δίκη να εκκρεμεί μετά από αναβολή. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ