Κοινωνία

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ, η οποία σημειώθηκε το Σάββατο (19/02) στην Πεύκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές καθώς έχει ήδη γίνει η ταυτοποίησή του.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ, περιγράφει πώς έγινε το περιστατικό μέσα από ανακοίνωσή της.

«Ο νεαρός αθλητής φορούσε τα ρούχα της ΑΕΚ και ενώ βρισκόταν έξω από φροντιστήριο με συμμαθητές του, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από γνωστό στην περιοχή οργανωμένο οπαδό άλλης ομάδας, ο οποίος πρώτα εξύβρισε τον ίδιο και την ΑΕΚ».

Στην ίδια ανακοίνωση, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ανέφερε ότι ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει από την επίθεση και στη συνέχεια κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Πεύκης.

«Ο δράστης επιτέθηκε με το μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή μας και έσκισε με αυτό το μπουφάν και τη φόρμα, που φορούσε, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο μπράτσο, αφού ο νεαρός παίκτης κατάφερε να ξεφύγει και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, ενώ ο δράστης τον καταδίωξε με το μαχαίρι» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε εδώ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...