Κοινωνία

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Επιβάτης του φλεγόμενου πλοίου στην Κέρκυρα βρισκόταν και στην τραγωδία του Norman Atlantic

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η επιχείρηση του απεγκλωβισμού των δύο ατόμων που βρίσκονται ακόμα μέσα στο φλεγόμενο πλοίο που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Παρασκευής ανοιχτά της Κέρκυρας. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται και οι έρευνες για τους 11 αγνοούμενους.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Λιμενικό έχει γίνει πλήρης καταμέτρηση και ταυτοποίηση των επιβαινόντων του  πλοίου, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχουν διασωθεί 278  άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα άτομο το οποίο δεν υπήρχε στην επίσημη λίστα επιβατών.

Επίσης, συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο  αλλοδαπών επιβαινόντων οι οποίοι βρίσκονται εντός του πλοίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η επιχείρηση εντοπισμού έντεκα  αγνοουμένων επιβατών, στους οποίους σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περιλαμβάνονται τρεις  Έλληνες υπήκοοι. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αγνοούμενους περιλαμβάνεται και μία ακόμη Ελληνίδα, που έχει όμως διαβατήριο άλλης χώρας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό συνεχίζεται η προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο πλοίο από τρία  ρυμουλκά σκάφη με πυροσβεστική δυνατότητα και Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου το οποίο μεταφέρει δύο πυροσβεστικά οχήματα. Αναμένονται ένα πλωτό πυροσβεστικό καθώς και ένα ρυμουλκό με αυξημένη πυροσβεστική δυνατότητα.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Μάλιστα, το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας για έναν από τους επιβάτες του πλοίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News, ένας από τους επιβάτες που διασώθηκαν και πλέον βρίσκονται σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, βρισκόταν και στην τραγωδία του Norman Atlantic το 2014.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...