Κοινωνία

Εξάρχεια: Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έπιασαν Αλγερινούς κακοποιούς

Οι δράστες είχαν τρυπώσει σε πολυκατοικία στην οδό Κατακουζηνού, και προσπαθούσαν να διαρρήξουν γραφεία και διαμερίσματα. Γείτονες που άκουσαν θορύβους ενημέρωσαν την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, εισήλθαν στο κτίριο και εντόπισαν στον 1ο όροφο τον έναν από τους κλέφτες που προσπαθούσε να κρυφτεί. Με προτεταμένα τα όπλα τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συνεργός του, μπροστά στο κίνδυνο να συλληφθεί, ανέβηκε στην ταράτσα, και άρχισε να πηδάει από πολυκατοικία σε πολυκατοικία. Οι αστυνομικοί τον ακολουθήσουν, και μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν στον ακάλυπτο χώρο εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Οι δύο Αλγερινοί οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων. Στην Ασφάλεια έφτασε δόκιμος αστυνομικός ο οποίος αρκετές ώρες νωρίτερα τους είχε κυνηγήσει στα στενά της περιοχής, καθώς είχαν κλέψει το κινητό από έναν ηλικιωμένο. Τους αναγνώρισε και μάλιστα στην κατοχή τους βρέθηκε και το κλεμμένο κινητό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...