Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έγκλημα στην Κυψέλη: Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων - "Θα μπορούσε να είχε σωθεί" λέει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (upd)

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τους λόγους και τον τρόπο που σκότωσαν το 7χρονο παιδάκι στην Κυψέλη η μητέρα του και ο σύντροφός της.

Επί πέντε χρόνια κατάφεραν να καλύψουν το έγκλημα, ενώ μία σύμπτωση έβαλε το κρίσιμο κομμάτι του παζλ και το αποτρόπαιο έγκλημα ξεσκεσπάστηκε.

Τα κενά στο σύστημα που «σκότωσαν» τον 7χρονο στη Κυψέλη, καταγγέλλει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μιλά για πρωτοφανές κενό του συστήματος, σε συνέχεια πλήθους υποστηρικτικών ενεργειών που πραγματοποίησε ο Οργανισμός, καταφέρνοντας να σώσει την αδελφή του δολοφονημένου παιδιού.

Σε σοβαρή καταγγελία προχωρά το Χαμόγελο του Παιδιού για τα κενά του συστήματος, που, όπως φαίνεται, αν λειτουργούσε καλύτερα και με μεγαλύτερη ευαισθησία, κυρίως όταν πρόκειται για παιδιά, δεν θα θρηνούσαμε τον 7χρονο στην Κυψέλη.

Ειδικότερα το «Χαμόγελο» σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη δολοφονία του 7χρονου από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στην Κυψέλη καταγγέλλει τα «κενά στο σύστημα που θα μπορούσαν να το είχαν σώσει».

Η προβληματική κατάσταση στο ζευγάρι φαίνεται να ήταν γνωστή στις Αρχές ήδη από το 2008.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε σειρά ενεργειών, τόσο για τη μητέρα του (Χριστίνα-Κλαούντια) ως ανήλικη που κυοφορούσε, όσο και αργότερα για την αδελφή του δολοφονημένου παιδιού.

Στο πλαίσιο αυτό τα ερωτήματα που θέτει το Χαμόγελο του Παιδιού βασανίζουν το μυαλό του καθενός.

Τι ενέργειες είχαν γίνει για την υποστήριξη και του άλλου παιδιού;

Γιατί δεν υπήρξε παρακολούθηση και στήριξη της οικογένειας;

Είναι δυνατόν δύο άνθρωποι που κακοποιούν το ένα παιδί να φέρονται εξαιρετικά στο άλλο;

Οι απαντήσεις πρέπει να υπαρξουν άμεσα γιατί οι ευθύνες είναι τεράστιες και όταν μιλάμε για τη δολοφονία ενός 7χρονου παιδιού βαραίνουν όλην την κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από Το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με τη δολοφονία 7χρονου αγοριού από την 29χρονη μητέρα του και τον 33χρονο Πολωνό σύντροφό της το 2017 στην Κυψέλη, η οποία σήμερα εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία:

Καταγγέλλει ένα πρωτοφανές κενό του συστήματος, σε συνέχεια πλήθους υποστηρικτικών ενεργειών που πραγματοποίησε ο Οργανισμός, καταφέρνοντας να σώσει την αδελφή του δολοφονημένου παιδιού.

Παρόλο που για το δολοφονημένο παιδί δεν έγινε ποτέ κάποια αναφορά ή κλήση στις Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού, ωστόσο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε μία σειρά ενεργειών, τόσο για τη μητέρα του (Χριστίνα-Κλαούντια) ως ανήλικη, όσο και για την αδελφή του.

Συγκεκριμένα ενημερώνει:

• Στις 10 Σεπτεμβρίου 2008 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε επιτόπια παρέμβαση της τότε ανήλικης, Χριστίνα-Κλαούντια, (μητέρα του δολοφονημένου παιδιού), η οποία τότε ήταν 15 ετών. Η επιτόπια πραγματοποιήθηκε κατόπιν καταγγελίας που έλαβε ο Οργανισμός από πολίτη. Επιπλέον, σύμφωνα με το άτομο που κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056, η τότε ανήλικη κυοφορούσε.

• Στις 16 Μαΐου 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έστειλε αναφορά στην Εισαγγελία Ανηλίκων ότι η φερόμενη ως αδελφή του δολοφονημένου παιδιού βιώνει σωματική κακοποίηση και παραμέληση. Το κορίτσι φαίνεται ότι είναι αδελφή του δολοφονημένου παιδιού, καθώς η καταγγελία αφορούσε τη μητέρα της, Χριστίνα-Κλαούντια.

• Στις 17 Μαΐου 2018 – την επόμενη δηλαδή ημέρα – ο διευθυντής του σχολείου που πήγαινε η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056 και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, καθώς το παιδί είχε πάει στο σχολείο με μώλωπες.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τη μητέρα της και εθελοντές του Οργανισμού βρίσκονταν κάθε λεπτό κοντά της για τη φροντίδα και ανακούφισή της. Ωστόσο, η μητέρα αρνιόταν ότι ο σύντροφός της κακοποιεί την μικρή.

• Στις 21 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε ψυχολογική υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας για το παιδί με αφορμή το περιστατικό με τους μώλωπες στο σχολείο.

• Στις 27 Ιουνίου 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε αίτημα φιλοξενίας για την ανήλικη. Η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού σήμερα είναι σε ανάδοχη οικογένεια. Από την παιδοψυχιατρική εκτίμηση που διεξήχθη φαίνεται ότι το παιδί που βρέθηκε νεκρό ζούσε από τον Νοέμβριο του 2016 με τον πατέρα του στην Πολωνία.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

• Η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού σώθηκε, ωστόσο, τί ενέργειες είχαν γίνει για την υποστήριξη και του άλλου παιδιού;

• Ενώ έγιναν πολλές ενημερώσεις και ενέργειες για την προστασία των παιδιών φαίνεται ότι το σύστημα δεν ανταποκρίθηκε για την ολιστική στήριξη της οικογένειας και σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με τη δολοφονία ενός ακόμη παιδιού.

Θα μπορούσε να έχει σωθεί…

Βοηθήστε και εσείς ένα παιδί να σωθεί έγκαιρα από τις ολέθριες επιπτώσεις κάθε μορφής κακοποίησης, επικοινωνώντας εσείς, ή προτρέποντας το ίδιο το παιδί να επικοινωνήσει απευθείας με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δωρεάν και ανώνυμα:

● Στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, η οποία είναι στελεχωμένη αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

● Μέσω της Εφαρμογής CHAT1056, έναν νέο τρόπο άμεσης επικοινωνίας στη διάθεση κάθε παιδιού που υφίσταται κακοποίηση, ώστε να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια να συνομιλήσει μέσω γραπτού κειμένου.

Κάθε παιδί έχει απόλυτο δικαίωμα να είναι ασφαλές και προστατευμένο. Αν έχεις ακούσει ή αναγνωρίσει ένα κακοποιημένο ή παραμελημένο παιδί πρέπει να μιλήσεις.»

«Ήταν ατίθασος»

Η μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν και τα όσα είπαν πραγματικά εξοργίζουν. Η μεν μητέρα εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι δεν έκανε απόλυτως τίποτα για να αποτρέψει την κακοποίηση του παιδιού της από τον σύντροφό της και να το γλυτώσει από τα βασανιστήρια, στα οποία το υπέβαλε ο 33χρονος σύντροφός της.

Αποτροπιασμό αν μη τι άλλο προκαλεί η δήλωσή της -την οποία μάλιστα κάνει προς υπεράσπιση τους εαυτού της- ότι δεν ήταν μπροστά την ώρα της δολοφονίας, επί της ουσίας, του παιδιού, καθώς έπαιζε βιντεοπαιχνίδι στο διπλανό δωμάτιο.

Απο την πλευρά του ο σύντροφός της, που σκότωσε το παιδί, δήλωσε, όπως μετέδωσε ο Alpha, ότι ο πιτσιρικάς ήταν «πολύ ατίθασος, φώναζε και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του». Έκρινε λοιπόν ότι έπρεπε να συναιτίσει το μόλις 7 ετών παιδί με βασανιστήρια: το άφηνε ώρες όρθιο τιμωρία, νηστικό κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ημέρα της δολοφονίας

Την ημέρα που το παιδάκι κατέληξε είχε πάλι προηγηθεί καβγάς και το έβαλαν τιμωρία να κάθετε όρθιο επί πολλές ώρες. Το παιδί κάποια στιγμή κατέρρευσε από την κούραση και άρχισε να κλαίει. Τότε ο σύντροφος της μάνας του το πήρε το οδήγησε στο δωμάτιό του και του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα, κλείνοντας προφανώς και τη μυτούλα του παιδιού αφού πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί νεκρό.

Κατόπιν με ένα κυνισμό που σοκάρει εξηγούν πώς έκρυψαν το πτώμα του παιδιού.

Την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος ανέλαβε κυρίως ο σύντροφος της μητέρας του 7χρονου. Πέταξε σε κάδους όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια του παιδιού και έκρυψε το πτώμα σε μια κατασκευή από τσιμέντο.

Στο μεταξύ είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ότι η αδερφούλα του 7χρονου που θα ρωτούσε για αυτόν δεν θα γυρνούσε σπίτι. Συγκεκριμένα το κοριτσάκι βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι την ημέρα εκείνη και η μητέρα ζήτησε να την κρατήσουν άλλες δύο ημέρες. Έτσι όταν το κοριτσάκι γύρισε και ρώτησε που είναι ο αδερφός της, της είπαν ότι ήρθε ο πατέρας του από την Πολωνία και τον πήρε. Άλλωστε, η απουσία των ρούχων και των παιχνιδιών του 7χρονου από το σπίτι έκανε την εξήγηση πειστική.

Έπαιζε βιντεοπαιχνίδια την ώρα που ο σύντροφός της σκότωνε το παιδί της

Υποστήριξε, μιλώντας στους αστυνομικούς, ότι εκείνη δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του γιου της - κάτι που η Αστυνομία δεν πιστεύει

Την ώρα που ο σύντροφός της σκότωνε τον ίδιο της τον γιο και, μάλιστα, με μαρτυρικό τρόπο, η ίδια, όχι απλώς δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί της, αλλά έπαιζε ατάραχη ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!

Αυτή την ανήκουστη αντίδραση της 29χρονης, την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινία και έκοβε το νήμα της ζωής του άτυχου αγοριού, την ομολόγησε η ίδια στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετά την σύλληψή της.

Η 29χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι εκείνη δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του γιου της, αλλά έπαιζε… ηλεκτρονικά παιχνίδια – κάτι που η Αστυνομία δεν πιστεύει.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύντροφος της μητέρας άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, προκαλώντας του ασφυκτικό θάνατο. Η γυναίκα ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Ύστερα από μία ώρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό. 

Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε ένα “τάφο” με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι. Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με την μητέρα του αγοριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο του Alpha

Δείτε το βίντεο από το protothema.gr

https://youtu.be/wfKmIMMWOX4

«Φύγε, θα το εξαφανίσω εγώ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη δολοφονία του αγοριού, στο διαμέρισμα επί της οδού Σκιάθου 5, ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να είπε στην 29χρονη μάνα: «Φύγε, θα το εξαφανίσω εγώ». Τότε, πήρε τη σορό του αδικοχαμένου παιδιού και την έθαψε σε έναν αυτοσχέδιο τάφο από τούβλα, που έφτιαξε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. 

Οι δολοφόνοι του 7χρονου στην Κυψέλη τριγυρνούσαν επί μήνες με το πτώμα του σε τσάντα

Ακολούθως επειδή μετά έμειναν άστεγοι άρχισαν να κυκλοφορούν με τη σορό του παιδιού στον δρόμο.

Οταν βρήκαν νέα κατοικία στην Κυψέλη κατασκεύασαν πάλι πρόχειρο μνήμα στο εσωτερικό του σπιτιού κι ακολούθως έκλεισαν τα απομεινάρια της σορού του σε εργαλειοθήκη!

Η Ασφάλεια Αττικής εντόπισε το μακάβριο εύρημα και ανακάλυψε την αποτρόπαια πράξη όταν υπήρξαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε δύο παιδιά (σσ από τον γάμο της γυναίκας με άτομο επίσης πολωνικής καταγωγής) ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 10 ετών και το εν λόγω αγοράκι που είχε εξαφανισθεί όμως προ πενταετίας.

Η σύζυγος φαίνεται να διατύπωνε τον ισχυρισμό ότι το παιδί είχε μεταβεί στην Πολωνία για να διαμείνει με τον πατέρα του.

Όμως από τους διαβατηριακούς ελέγχους αλλά κι από επικοινωνία με το συγκεκριμένο άνδρα στην Πολωνία ο οποίος είχε άγνοια για την τύχη των παιδιών του, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίστατο.

Η τελευταία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στην χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε μέσα σε ένα καναπέ.

Ετσι χθες κλήθηκε η Ελληνίδα κι ο Πολωνός εραστής της στην Ασφάλεια Αττικής (σσ σύμφωνα με αναφορές είναι τοξικομανείς)  όπου μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησαν το έγκλημα κι υπέδειξαν το νέο «μνήμα» του παιδιού τους μέσα στο νέο σπίτι τους.

Εδώ έκρυβαν τα οστά του 7χρονου Αντρέα που δολοφονήθηκε

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες από το σημείο, όπου εντοπίστηκαν τα οστά του 7χρονου Αντρέα, ο οποίος δολοφονήθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη το 2017, από τη μητέρα του και τον σύντροφο της

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη”.

Οι ένοικοι άκουγαν τα ουρλιαχτά του επτάχρονου

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για την κόλαση που έζησε ο 7χρονος Ανδρέας στα χέρια του 33χρονου Πολωνού που τελικά του αφαίρεσε τη ζωή -  Τι αναφέρουν τώρα οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Σκιάθου 5.

 

Αυτό είναι το διαμέρισμα που το 2017 ο 7χρονος Ανδρέας βρήκε ασφυκτικό θάνατο όταν ο σύντροφος της μητέρας του τον έπνιξε με μια μονωτική ταινία.

Το παιδί ζούσε μια "κόλαση" στα χέρια του 33χρονου υπό την ανοχή της ίδιας του της μητέρας. Η 29χρονη το άφηνε αρκετές φορές μόνο του και έβγαινε έξω ενώ κάθε φορά που έκλαιγε ο Πολωνός σύντροφος της μητέρας του το ξυλοκοπούσε.
Όπως λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Σκιάθου 5, άκουγαν τα ουρλιάχτα του 7χρονου και τον 33χρονο να το βρίζει και να το μαλώνει.

Την ημέρα που ο 33χρονος έχασε κάθε έλεγχο και του έκλεισε το στόμα με μια μονωτική ταινία για να μην κλαίει, το παιδί "έσβησε". Ο αδίστακτος Πολωνός και η 29χρονη ανέβηκαν στην ταράτσα του 6ου ορόφου, έσκαψαν την πλάκα και έθαψαν τη σορό του άτυχου παιδιού.

Το παιδί έμεινε "τσιμεντωμένο" στον αυτοσχέδιο τάφο για περισσότερα από 3 χρόνια. Το protothema.gr εξασφαλίσε φωτογραφίες-ντοκουμέντο και βίντεο από τον τάφο του παιδιού στην ταράτσα της πολυκατοικίας στα Πατήσια.
 

https://youtu.be/wfKmIMMWOX4https://youtu.be/vVfDMuoPWo4https://youtu.be/Nh0RUQXfdSM

Το χρονικό της υπόθεσης

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το πώς δολοφονήθηκε το 7χρονο αγοράκι στην Κυψέλη.

Ο Πολωνός οικοδόμος φίμωσε με μονωτική ταινία το 7χρονο αγοράκι για να το τιμωρήσει, η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει.

Ο 34χρονος δολοφόνος, κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Το απίστευτο δε, είναι ότι όταν άλλαξαν σπίτι, τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Το protothema.gr, αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες για τη φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού τον Ιανουάριο του 2017 από τον Πολωνό εραστή της Ελληνίδας μητέρας του.

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που η 29χρονη σήμερα Χριστίνα-Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του. Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απένταντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας. Και τα δύστυχα αδερφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Είχε προηγηθεί φυσικά έναν χρόνο πριν το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου η δολοφονία του παιδιού για το οποίο η μάνα δικαιολογούσε την απουσία του σε όσους ρωτούσαν λέγοντας ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του.

Μέχρι που, πριν λίγες ημέρες μια σύλληψη ατόμου από αστυνομικούς τος Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έδωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία που έλυσε το αίνιγμα της εξαφάνισης του παιδιού.

Αμέσως ο φάκελος διαβιβάστηκε στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και σήμερα τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα. Και οι δυο ομολόγησαν. Ο Πολωνός οικοδόμος είπε ότι το παιδί έκανε φασαρία και το φίμωσε με μονωτική ταινία για να το κάνει να σωπάσει. Η μητέρα ήταν ακριβώς δίπλα και έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε με μαρτυρικό τρόπο, ασφυκτικά, ο Πολωνός εραστής της είπε «Θα το τακτοποιήσω» και το έκανε.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ