Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άρης – Βόλος: Διεκόπη στο 19' ο αγώνας στη μνήμη του Άλκη - «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» το μήνυμα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με μπλουζάκια που έγραφαν τη φράση «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο», αλλά και μπάνερ που έγραφαν «Πες ΟΧΙ στη βία» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» οι παίκτες του Άρη και του Βόλου για το μεταξύ τους ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι παίκτες των δύο ομάδων έστειλαν έτσι το δικό τους μήνυμα κατά της βίας, ενώ στο 19ο λεπτό το ματς διακόπηκε ώστε τιμηθεί η μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2).

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού