Κοινωνία

Μπακογιάννης για Ρουβίκωνα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει»

«Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης.

Νωρίτερα, μια ομάδα 17 ατόμων του Ρουβίκωνα εμφανίστηκαν ξαφνικά στην πλατεία Καλλιγά στο κέντρο της Αθήνας σε μία καφετέρια που βρισκόταν και μιλούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού άπλωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια παρέμεινα έξω από την καφετέρια, μέχρι την ώρα που έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και όλα τα μέλη της αναρχικής ομάδας προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πανό και τα τρικάκια έκαναν αναφορά «στον Μεγάλο Περίπατο που πνίγηκε στο χιόνι» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η αναρχική ομάδα ανέβασε βίντεο από την παρέμβασή της, αλλά και τις προσαγωγές, σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...