Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας! Χούλιγκαν χτύπησαν πατέρα με ρόπαλα

Νέα απίστευτο επεισόδιο οπαδικής βίας έλαβε χώρα σήμερα! Μερικές ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη στη Θεσσαλονίκη, χούλιγκαν την… έπεσαν σε πατέρα που περίμενε το παιδί του στο σταθμευμένο του αμάξι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «evima.gr», ο πατέρας περίμενε στο αυτοκίνητο να πάρει το παιδί του από προπόνηση kick boxing, όταν τρεις χούλιγκαν με κουκούλες του έσπασαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον χτυπούσαν στο κεφάλι με ρόπαλα και σφυριά.

Ο άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, υποβλήθηκε σε αξονική από την οποία δεν εντοπίστηκαν βαριά τραύματα, γλιτώνοντάς την μόνο με ράμματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου