Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών- Νεκρός 19χρονος- Δύο τραυματίες

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από την άγρια δολοφονία ενός 19χρονου, που όπως αναφέρεται έχει οπαδικά κίνητρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 19χρονος και οι δύο φίλοι του δέχτηκαν επίθεση όχι με μαχαίρι αλλά με ένα μικρό δρεπάνι!

Σύμφωνα με το thesstoday, η επίθεση έγινε στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.

Στους νεαρούς επιτέθηκαν μάλλον άτομα που ήταν σε δύο αυτοκίνητα και εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά τους.

Ο 19χρονος, που είχε δεχθεί το χτύπημα στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου.

Οι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές και έχοντας υλικό από κάμερες καταστημάτων στη γύρω περιοχή προχώρησαν σε 15 προσαγωγές ατόμων.

«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο»

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στο Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι μετά τις 12.30 άκουσε φασαρία. «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου»

Αμέσως άρχισαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του οχήματος των δραστών. Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ήταν τα άτομα που πήραν μέρος στην δολοφονική επίθεση. Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενα καταστήματα. Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...