Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σύζυγος Τ. Μονογυιού: «Θυμάμαι έντονα φωνές, με έβγαλαν από το αυτοκίνητο και με ξάπλωσαν»

Προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το ομιχλώδες τοπίο για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία έπιασε φωτιά η μοιραία Ferrari, την οποία οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, η αστυνομία συλλέγει - ώρα με την ώρα - όλο και περισσότερες καταθέσεις που θα «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται - σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star - να κατέθεσε η σύζυγος του Μονογυιού, την περασμένη Δευτέρα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. 

Η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόδι της στον αστράγαλο είχε ένα βαθύ τραύμα και όπως λένε οι γιατροί, θα χρειαστεί μικροχειρουργική επέμβαση.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί -στη συνέχεια- στο νοσοκομείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συστήθηκε στο κοινό μέσα από το ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...