Κοινωνία

Χαλκιδική: Δεν έχουν τέλος οι ληστείες-Στο στόχαστρο σπίτια και επιχειρήσεις

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ενός Έλληνα και ενός Γεωργιανού, 63 και 44 ετών αντίστοιχα από το Γραφείο Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 30ης Νοεμβρίου 2021, διέρρηξαν γραφείο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα πορτοφόλι και μία ηλεκτρική συσκευή, συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, ενώ προκάλεσαν φθορές, αξίας 200 ευρώ.

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος 42χρονου από τη Γεωργία  από το Γραφείο Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών στη Χαλκιδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αστυνομικών, από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021 διέρρηξε τρεις οικίες σε περιοχές της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, από όπου αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μία από τις κλεμμένες τηλεοράσεις εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην παθούσα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι "δίνουν τα ρέστα τους" για την αγορά των F-16BLOCK-70 από τις ΗΠΑ ενώ "ανακαλύπτουν" πρόβλημα στο λογισμικό και διακοπές παράδοσής τους

Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την Ελλάδα, της πώλησης από τις ΗΠΑ στην Τουρκία 40F-16 BLOCK-70 και 80 κίτ...