Κοινωνία

Αττική Οδός: Επιτήδειοι προσπάθησαν να βάλουν τα αυτοκίνητα τους, για να εισπράξουν κι εκείνοι τα 2.000 ευρώ

Την ώρα που η Αττική μετρά τις πληγές της από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίς και η Αττική Οδός είχε μετατραπεί εδώ και δύο ημέρες σε ένα τεράστιο... πάρκινγκ, κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελός τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωνε πως η Αττική Οδός υποχρεούται να δώσει 2.000 ευρώ ως αποζημίωση για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο, κάποιοι «έξυπνοι» στην περιοχή του Κορωπίου προσπάθησαν να περάσουν τα οχήματά τους στην Αττική Οδό και να τα παρκάρουν στην άκρη του δρόμου για να καρπωθούν και εκείνοι την αποζημίωση.

Από τη στιγμή που έγιναν αντιληπτές αυτές οι κινήσεις από κάμερες της Αττικής Οδού, έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για να εποπτεύσουν τον χώρο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι Αρχές κάνουν περιπολίες για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά.

Υποδύονται τους τεχνικούς για ληστείες

Την ίδια στιγμή, την κακοκαιρία και τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ εκμεταλλεύονται άλλοι επιτήδειοι, οι οποίοι παριστάνουν τους τεχνικούς για να καταφέρουν να ληστέψουν σπίτια.

Οι άνδρες αυτοί στοχεύουν κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, λέγοντάς τους πως είναι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και έρχονται να αποκαταστήσουν τις βλάβες, και στη συνέχεια τους ληστεύουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...