Κοινωνία

Σήμερα απολογείται ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό στα Κάτω Πατήσια

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο ιερέας ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, στα Κάτω Πατήσια. Αν και οι εργασίες στα δικαστήρια ανεστάλησαν, λόγω της κακοκαιρίας, οι ανακρίσεις προχωρούν κανονικά με αποτέλεσμα η απολογία του κατηγορούμενου, εκτός απροόπτου, να γίνει σήμερα.

Η νεαρή κοπέλα καταγγέλλει τον 37χρονο ιερέα για βιασμό ακόμη και μέσα στον ιερό ναό. Τον περασμένο Νοέμβριο το κορίτσι εξομολογήθηκε στην οικογένεια της όσα καταγγέλλει πως έζησε για έξι μήνες στα χέρια του ιερέα που εμπιστευόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος, για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, φέρεται να βίαζε το κορίτσι μετά την κατήχηση λέγοντας του ότι στο πρόσωπο του πρέπει να βλέπει τον πατέρα και το δάσκαλο του. Μάλιστα, φέρεται να ζητούσε στην ανήλικη γυμνές φωτογραφίες ενώ εμφανίζεται να της έστελνε και ο ίδιος γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό.

Ο ιερέας φέρεται να ισχυρίζεται πως πίσω από την καταγγελία σε βάρος του βρίσκονται οικονομικά κίνητρα ενώ πιθανολογεί ότι το κορίτσι τον ερωτεύτηκε και εκείνος δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να θελήσει να τον εκδικηθεί.

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» φέρεται να λέει.

Πάντως, λίγες ώρες πριν την απολογία του κατηγορούμενου ο συνήγορος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση επικαλούμενος την νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του ιερέα τον οποίο κατηγορεί ότι του απέκρυψε στοιχεία για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...