Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Χαροπαλεύει στην εντατική λεχώνα θετική στον κορονοϊό - Μπήκε στην ΜΕΘ μετά τη γέννηση του παιδιού της

Συγκίνηση για τη μάχη της νεαρής μητέρας που ακόμα δεν έχει καταφέρει να χαρεί τη γέννηση του παιδιού της. Η γυναίκα έφερε στον κόσμο με καισαρική το βρέφος, όμως η ίδια μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου οι γιατροί δίνουν μεγάλη μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Η πανδημία συνεχίζει να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγίου Ανδρέα» δίνει μάχη για τη ζωή της μία Πατρινή η οποία νόησε ενώ ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ηταν ανεμβολίαστη και η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα οι γιατροί του «Αγίου Ανδρέα» να την υποβάλλουν σε καισαρική τομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στη Μονάδα Νεογνών του νοσοκομείου. Η μητέρα του όμως είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να δίνει μάχη να την κρατήσει στη ζωή.

Εν τω μεταξύ μία ακόμα εφιαλτική εφημερία έζησε το προσωπικό του ΠΓΝΠ το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο pelop.gr, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, προσήλθαν 57 επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊού και 49 ύποπτα. Από αυτά τα 21 εισήχθησαν για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...