Κοινωνία

Πάτρα: Σοκαριστικό - Κοριτσάκια 10 και 14 χρόνων διέρρηξαν Ι.Χ. και έκλεψαν χρήματα

Όλο και πιο μικρές ηλικίες Ρομά και των δυο φύλων κάνουν "βουτιά" στα άδυτα της παρανομίας, όπως απέδειξε η σύλληψη δυο κοριτσιών ηλικίας μόλις 14 και 10 χρόνων, οι οποίες παραβίασαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Πάτρα μέρα-μεσημέρι της Παρασκευής και έκλεψαν από μέσα 100 ευρώ.

Οι λιλιπούτειες κλέφτρες εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά το κλεμμένο χρηματικό ποσό δεν βρέθηκε. Οι δυο ανήλικες αφέθηκαν ελεύθερες μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους για κλοπή από κοινού, αλλά αναζητούνται οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ξάφρισε κοσμήματα και τα πούλησε

Βρήκε ξεκλείδωτο ένα σπίτι στη Θάσο, τρύπωσε μέσα και έκλεψε χρήματα και κοσμήματα, ένας Έλληνας που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Μάλιστα, πούλησε τα κλεμμένα κοσμήματα σε έναν άλλο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο. Η κλοπή και η αγοραπωλησία είχαν γίνει στις 27 Δεκεμβρίου κι έτσι οι δυο Έλληνες δεν συνελήφθησαν, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ