Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Δεν προσήχθη ο 33χρονος - Κατασχέθηκαν το κινητό και ο υπολογιστής το

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση του 33χρονου μετρ, οποίος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, την προσκάλεσε στο επίμαχο πάρτι που κατέληξε στον ομαδικό βιασμό της.

Σύμφωνα με το Gr Times, ο 33χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως  “δεν έχει να κρύψει τίποτα”.

O δικηγόρος του 33χρονου δήλωσε επίσης ότι ο πελάτης του συμμετέχει στην έρευνα με τη θέλησή του, δεν υπάρχει σύλληψη, δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορουμένου ή του υπόπτου και παρέδωσε υπολογιστή και κινητά προκειμένου αυτά να εξεταστούν, ώστε να διευκολυνθεί η έρευνα. “Κλήθηκε σε μια προκαταρκτική που έχει ξεκινήσει. Δεν έχει κληθεί ούτε σαν ύποπτος, ούτε σαν μάρτυρας”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η πρόθεση του πελάτη του ήταν να παραδώσει τις προς διερεύνηση ηλεκτρονικές συσκευές, από μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος μετά από έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και τα κινητά του.

Έχουν κατασχεθεί επίσης τα κινητά των δύο εμπλεκομένων που βρίσκονται στην Αθήνα και εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι σαφές ποια πρόσωπα αφορά.
 

Παρουσία ψυχολόγου κατέθεσε επί δύο ώρες στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία

Η 24χρονη «κατέθεσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ασκώντας εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

 

«Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί», συμπλήρωσε.

Έσπευσε, δε, να σημειώσει πως: «Η οποία καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει όσα λέει η ιατροδικαστική εξέταση. Το θέμα το θέσαμε και η ανακρίτρια δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση».

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ