Κοινωνία

Καταγγελία για «πριβέ» πάρτι και στην Κρήτη – Υποσχέθηκε 5.000 ευρώ σε νεαρή

Αλλο ένα περιστατικό προσέλκυσης νεαρών γυναικών σε «πριβέ» πάρτι αυτή τη φορά στην Κρήτη, βλέπει το φως της δημοσιότητας, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και την έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας.

Μια τέτοια καταγγελία έφτασε και στο Creta24, από μια γυναίκα 25 χρονών από χωριό του Ρεθύμνου, η οποία έχει δεχθεί στο παρελθόν μια αντίστοιχη πρόσκληση από έναν άγνωστο άνδρα με τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook. 

Όπως περιγράφει μιλώντας στο τοπικό σάιτ η 25χρονη, μόλις έγιναν φίλοι με τον συγκεκριμένο άνδρα, η καταγωγή του οποίου δεν είναι από την Κρήτη, έλαβε ένα… περίεργο μήνυμα, μέσω του οποίο ο νεαρός την προσκάλεσε σε ένα κλειστό πάρτι, καλώντας την να υποδέχεται τους υπόλοιπους προσκεκλημένους. Μάλιστα, προσπάθησε να τη δελεάσει προσφέροντάς της 5.000 ευρώ, ποσό το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα της το έδινε μπροστά. 

Για να γίνει πιο πειστικός, της έστειλε και μια φωτογραφία με τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα γίνονταν δικά της μετά από τη συγκεκριμένη βραδιά. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης