Κοινωνία

Κέρκυρα: Ξεπέρασε τον κίνδυνο η 13χρονη και αποσωληνώθηκε

Ένα θρίλερ που φαίνεται πια πως θα έχει αίσιο τέλος. Η μεγάλη μάχη 13χρονης που ήταν ανεμβολίαστη με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, να κρατηθεί στη ζωή. Η μάχη των γιατρών, η καθημερινή αγωνία των δικών της ανθρώπων και οι διακομιδές του παιδιού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, συνθέτουν το παζλ και το χρονικό της υπόθεσης.

Χαμόγελα ανακούφισης για την 13χρονη από την Κέρκυρα που «έδινε μάχη» για την ζωή της στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό. Το κορίτσι αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 13χρονη διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ενώ δεν είχε εμβολιαστεί.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ακολούθησε στις 28/12, αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. Οι προσπάθειες των γιατρών απέδωσαν και οι προσευχές των δικών της ανθρώπων εισακούστηκαν.

Πλέον η αγωνία δίνει τη θέση της, στη σιγουριά ότι η 13χρονη θα καταφέρει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να αφήσει οριστικά πίσω την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης