Κοινωνία

Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Έλλειψη προσωπικού και οχημάτων

Κατά την επίσκεψη των μελών του Δ.Σ., συζητήθηκαν για σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε υπηρεσιακά οχήματα.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου, αναφέρει:

«Στα πλαίσια των επαφών και συζητήσεων με τους συναδέλφους μας και με γνώμονα πάντα τη συμπαράσταση του σωματείου μας σε αυτούς και στις Υπηρεσίες τους, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Προεδρείο και Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας σε Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου και ειδικότερα στα Α.Τ. Αστερουσίων Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και Α.Τ. Φαιστού. Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους και μας μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των παραπάνω υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της ενίσχυσης με υπηρεσιακά οχήματα στα οποία παρατηρήθηκε η έλλειψη για την κάλυψη των Υπηρεσιακών αναγκών.

«Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας»

Για το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων παρατηρήθηκε η έλλειψη προσωπικού καθώς και η έλλειψη των Υπηρεσιακών οχημάτων οι οποίοι αστυνομεύουν κατά κύριο λόγο μεγάλη εδαφική περιοχή του Νομού Ηρακλείου. Κατόπιν άμεσων ενεργειών μας ανανεώθηκε το leasing με οχήματα που ενίσχυαν το στόλο του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς. Στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού τέθηκαν αιτήματα όσον αφορά την έλλειψη οχημάτων, την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού καθώς και το κτηριακό που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα είναι υπό κατασκευή και διατρέχει αρκετούς κινδύνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άπαντα τα θέματα θα μεταφερθούν αρμοδίως από το προεδρείο της Ένωσης σε πολιτική και φυσική ηγεσία με τις αντίστοιχες πιέσεις μας για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μας συνεχίζει τις επισκέψεις στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας ώστε να καταγραφούν τα πραγματικά προβλήματα του Αστυνομικού και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...