Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τροχαίο Παντελίδη: "Η Μίνα Αρναούτη έχει καταστραφεί εδώ και 5,5 χρόνια"

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και οι συνεπιβάτιδες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν, εκδικάζονται το πρωί της Πέμπτης, οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.

«Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά. Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», ανέφερε μιλώντας στο Mega o δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, για την δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί», πρόσθεσε o κ. Κωλέττης.

«Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη στηρίζεται στο ότι η Φρόσω Κυριακού ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και για να πάρει αποζημίωση πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Αυτό από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας έχει αποκλειστεί, 5,5 χρόνια τώρα», κατεληξε στις δηλώσεις του.

Δείτε τις δηλώσεις στο Mega

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ