Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βόλος: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο νεαρούς άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα, μετά την καταγγελία που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μία 20χρονη κοπέλα.

Αναλυτικότερα, το καλοκαίρι η νεαρή δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κατέθεσε η φοιτήτρια

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η 20χρονη, είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί ανέφεραν ότι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν.

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...