Κοινωνία

Αργυρούπολη: Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, στην Αργυρούπολη, η 40χρονη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σώμα της κοπέλας υπήρχαν σημάδια, που παραπέμπουν και σε παλιότερο ξυλοδαρμό, που προηγήθηκε του άγριου ξυλοδαρμού και την οδήγησε στην εντατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει εξόχως σοβαρά τραύματα τις κακώσεις που βρήκε το σώμα της νεαρής κοπέλας και όπως διαπίστωσε ο δράστης με τα χέρια ξυλοκοπούσε στο κεφάλι και στον θώρακα τη γυναίκα σπάζοντάς της πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν στη γυναίκα κρανιοτομία αποσυμπιεστική, για να τη σώσουν από τον βέβαιο θάνατο και το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί στο κεφάλι της από τα σφοδρά χτυπήματα του 46χρονου.

Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ότι τα χτυπήματα έγιναν με θλόντα όργανο, δηλαδή με τα χέρια του 46χρονου ο οποίος τη χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού.

Αύριο το πρωί ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, για να απολογηθεί, ενώ η 40χρονη δίνει μάχη ζωής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Εκσυγχρονίζονται οι ΕΔ! Μοίρες μη επανδρωμένων αεροσκαφών UCAV Talos 2 και Γρύπας το αντίδοτο στη “Γαλάζια Πατρίδα” και τη “Μεγάλη Ρούμελη”

Οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της ισοδύναμης κρούσης κατά των μικρασιατικών παραλίων με γενικευμένο τρόπο κατά των...