Κοινωνία

Βόλος: Ενώπιον της δικαιοσύνης η αρνήτρια μητέρα που δεν στέλνει στο σχολείο την κόρη της για 1,5 χρόνο

Για την ίδια δεν υπάρχει κορονοϊός και τα μέτρα στα σχολεία και την κοινωνία γενικότερα κρύβουν άλλες σκοπιμότητες. Γι’ αυτό το λόγο η 33χρονη αποφάσισε να κόψει το σχολείο στην εξάχρονη σήμερα κόρη της. Την κρατούσε στο σπίτι, με τις καταγγελίες να αρχίζουν να πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου.

Αύριο Τετάρτη (19-01-2022) οδηγείται στο Aυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, 33χρονη μητέρα εξάχρονης, που, ως αρνήτρια του κορονοϊού δεν στέλνει το παιδί της στο σχολείο για 1,5χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα, που είναι επικεφαλής μονογονεϊκής οικογένειας, συνελήφθη στο σπίτι της, στο πλαίσιο της σχετικής προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η εισαγγελία Βόλου, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία ως αύριο, για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της, ενώ ως τότε αφέθηκε ελεύθερη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η δίωξη που της ασκήθηκε έχει να κάνει με το δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 1566/1985 περί της εποπτείας της φοίτησης σε Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο από όποιον έχει την επιμέλεια ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...