Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Την έχουν στο... περίμενε 9 μήνες - 77χρονη με προβλήματα όρασης παρακαλεί να πάρει την σύνταξη χηρείας

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Ελένη, η οποία περιέγραψε το Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και 9 μήνες περιμένοντας τη σύνταξη χηρείας που δικαιούται, και ενώ η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στις 11/04/21 απεβίωσε ο σύζυγος, μου έδωσαν 20 μέρες για να καταθέσω το φάκελο για σύνταξη χηρείας. Στις 27/04 τα κατέθεσα. Περίμενα περίπου 6 μήνες και μετά θέλησα να ενημερωθώ τι έχει γίνει. Κανείς δεν μου απαντούσε από τον ΕΦΚΑ. Τα χαρτιά μου τα έχω καταθέσει στην Τρίπολη. Δεν έχω βρει άνθρωπο να μιλήσω. Στις 11/11 πήγα μαζί με την εγγονή μου γιατί πρέπει να έχω συνοδό γιατί δε βλέπω και βρήκαμε την κυρία που είναι για τις συντάξεις. Την παρακάλεσα για το θέμα μου, γιατί δεν έχω κανένα άλλο εισόδημα, ούτε επίδομα για τα μάτια μου που είναι αναπηρία 85%, και όχι 42% όπως μου έδωσαν οι επιτροπές», περιέγραψε η κ. Ελένη.

«Θέλω να δω αν θα πάρω τη σύνταξη χηρείας. Είμαι 77 ετών, θα την βγάλουν μετά από καιρό που θα με στείλουν στον Άδη; Δεν έχω κανένα εισόδημα και χρωστάω τα πάντα. Έχω τεράστιο πρόβλημα όρασης, δεν έχω συνοδό, είμαι  μόνη μου», πρόσθεσε η ίδια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ