Κοινωνία

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας με κινηματογραφική χροιά- Συνελήφθη ο ένας δράστης

πό το καπό του αυτοκινήτου του, που μόλις το είχαν κλέψει άγνωστοι, κρεμάστηκε ένας άνδρας, προσπαθώντας να σταματήσει τους δράστες. Το περιστατικό συνέβη, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Alpha, στο κέντρο της Αθήνας και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατέληξε πεσμένος στη μέση του δρόμου.

«Είχε σταματήσει ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από το ΑΤΜ, μπήκε κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο και το πήρε. Έτρεξε μήπως καταφέρει να αποτρέψει την κλοπή, πήγαν και κάποιοι άλλοι να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Περαστικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ασθενοφόρο τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο με τη βία τον ιδιοκτήτη την ώρα που στάθμευε. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα παρακάτω προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα. Πεζή προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δραστών ενώ αναζητείται και ο δεύτερος. Ο συλληφθείς είναι 21 ετών από τη Σομαλία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ