Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» στο MEGA και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στα παιδιά του αλλά και  σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό σε δουλειά. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, αναφέρθηκε σε ένα συγκλονιστικό περιστατικού, καθώς ήταν μπροστά σε διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού σε δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το περιστατικό του Στάθη πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021.

Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Με τα κοινά ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό», αναφέρθηκε για την ενασχόλησή του με τα κοινά αλλά και το εθελοντικό πρόγραμμα «Ελπίδα» που βοηθά μονογονεϊκές οικογένειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ