Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» στο MEGA και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στα παιδιά του αλλά και  σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό σε δουλειά. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, αναφέρθηκε σε ένα συγκλονιστικό περιστατικού, καθώς ήταν μπροστά σε διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού σε δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το περιστατικό του Στάθη πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021.

Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Με τα κοινά ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό», αναφέρθηκε για την ενασχόλησή του με τα κοινά αλλά και το εθελοντικό πρόγραμμα «Ελπίδα» που βοηθά μονογονεϊκές οικογένειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...