Κοινωνία

Καλαμάτα: Και πάλι στο κόκκινο - Στο 100% η πληρότητα στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου

Μόνο το τελευταίο τριήμερο έγιναν 31 νέες εισαγωγές και δόθηκαν 16 εξιτήρια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 48 ασθενείς στην κλινική covid του Νοσοκομείου.

Παράλληλα, στο 100% της δυναμικής της έφτασε ξανά η ΜΕΘ Covid του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο διασωληνώθηκαν δυο ακόμα ασθενείς, ένας 41χρονος και ένας 76χρονος, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται συνολικά 6 ασθενείς διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναφορικά με τα κρούσματα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκαν απ’ τον ΕΟΔΥ 351 νέες μολύνσεις στη Μεσσηνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα Δευτέρα, τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργούν rapid test, στην Καλαμάτα, στην Αίθουσα “Α. Κουμουνδούρος”, 08:30 – 15:3, επίσης στην Καλαμάτα στην Είσοδο Μεγάρου Χορού (Εκπαιδευτικοί και Μαθητές), 08:30 – 19:30. Στο δήμο Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη, Παλιό Δημοτικό Σχολείο, 09:00 – 13:00 και τέλος, στο δήμο Οιχαλίας στο Μελιγαλά, Isobox Κέντρου Υγείας, 09:00 – 14:30.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...