Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βούλα - Τροχαίο: Άμορφη μάζα η Ferrari από το σφοδρό τροχαίο – Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο

Σοκάρουν οι εικόνες από το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια.

Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι ο αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το πολυτελές αυτοκίνητο -μάρκας Ferrari- στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και η σύντροφός του προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός, που φαίνεται ότι εκτοξεύθηκε εκτός του οχήματος. Πρόκειται για τον 35χρονο αδελφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, πατέρα δύο παιδιών.

Το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο ήταν η σύντροφός του, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα διατήρησε τις αισθήσεις της και κατάφερε να βγει μέσα από το φλεγόμενο όχημα.

Οδηγούσε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο

Ο οδηγός φέρεται να οδηγούσε για πρώτη μέρα την πολυτελέστατη Ferrari.

Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Οι εικόνες με το φλεγόμενο όχημα, όπως και με τα συντρίμμια με ό,τι απέμεινε από το αμάξι, πραγματικά συγκλονίζουν. 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Πού και πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και η Ferrari εξετράπη της πορείας της προς τα αριστερά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση μερικών μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε, αλλά πρόλαβε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες των αρχών

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βούλα

Στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr φαίνεται η στιγμή που η Ferrari του 45χρονου έχει τυλιχθεί στις φλόγες και η σύζυγός του βγαίνει τρέχοντας να γλιτώσει. Αφού κάνει λίγα μέτρα, φαίνεται να καταρρέει στην άσφαλτο μπροστά από το όχημα.

Όπως δήλωσε στο iefimerida.gr ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί της Α' Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο και προσπαθούν να διευκρινίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας και αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες.

 

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2020, η αδελφή του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε απόσπασμα από το «The Wall»:

Δείτε φωτογραφίες από το in.gr και το iefimerida.gr

       

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...