Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εκανε καταδύσεις με τον Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως γνώριζε την αδικοχαμένη Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς όπως αναφέρει στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο Ευάγγελος Παπατζιτζές - εκπαιδευτής καταδύσεων στην Αλόννησο και φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου - έκαναν όλοι μαζί καταδύσεις τα καλοκαίρια.

"Η Καρολάιν έκανε από πολύ παλιά καταδύσεις, είχε βουτήξει με τον Στάθη και με τον Μπάμπη, είχαν βουτήξει και οι 3 για κατάδυση", είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ για την επικοινωνία που είχε με το φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο, είπε: "Μίλησα πριν μέρες μαζί του, όμως μου το έκλεισε βιαστικά".

Αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για τα ροζ βίντεο, λέγοντας ότι "ακουγόταν ότι κατέγραφε τις συντρόφους του" και συμπλήρωσε πως "η σάτιρα έχει μέσα σεξισμό, αυτό περιμένεις από το Στάθη".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στο κυλικείο των Φυλακών Κορυδαλλού και έχει ζητήσει από το δικηγόρο του νομικά βιβλία για να χτίσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές