Κοινωνία

Λαμία: Ένας ακόμη νεκρός από κορονοϊό – Διασωληνώθηκε 45χρονος από τον Μώλο

Μετά από 5 ημέρες χωρίς θανάτους από κορονοϊό στη Λαμία, το βράδυ της Τρίτης στην Κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο, κατέληξε το βράδυ της Τρίτης (11/1) από επιπλοκές της νόσου ένας 83χρονος από την Αταλάντη, ο οποίος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο ανήμερα των Φώτων.

Αυτός ήταν ο έβδομος θάνατος για τη Φθιώτιδα μέσα στον καινούριο χρόνο και ενώ ο Δεκέμβριος είχε κλείσει με 64 νεκρούς σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή, χωρίς ευτυχώς η συντριπτική τους πλειοψηφία να χρήζει νοσοκομειακής βοήθειας. Μάλιστα το 24ωρο που πέρασε δόθηκαν 15 εξιτήρια και μαζί με πέντε (5) εισαγωγές (δύο άνδρες και τρεις γυναίκες ηλικίας από 39 έως 87 ετών) και το Πέτρινο έφτασε να νοσηλεύει 50 ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο… καλά τα νέα στη ΜΕΘ Κορονοϊού του ΓΝ Λαμίας, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται 12 ασθενείς σε ισάριθμες κλίνες που είναι διαθέσιμες. Μάλιστα την Τρίτη την ευχάριστη είδηση του εξιτηρίου ενός 56χρονου Λαμιώτη που μεταφέρθηκε μετά από 11 μέρες νοσηλείας στην Πνευμονολογική, μετρίασε η είδηση της διασωλήνωσης ενός 45χρονου από περιοχή του Μώλου.

Η Εντατική εξακολουθεί να παραμένει στο «κόκκινο» μετά από δύο ολόκληρους μήνες και μάλιστα σε ένα διάστημα, που όπως σημειώσαμε, η θετικότητα στην περιοχή έχει φτάσει στα ύψη…

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...