Κοινωνία

Τον κυνηγούσε η Αστυνομία από την Λάρισα μέχρι την Λαμία – Στο αυτοκίνητο είχε και μικρό παιδί

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamianow.gr, η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Λάρισας, με το αυτοκίνητο να βγαίνει στην εθνική οδό και να τρέχει με πάνω από 180 χιλιόμετρα την ώρα ενώ το κυνηγούσαν περιπολικά της αστυνομίας από Λάρισα και Βόλο, μέχρι τη Λαμία.

Μετά τα διόδια της Πελασγίας, το αυτοκίνητο έπαθε βλάβη στον ανεμοθώρακα και αναγκάστηκε να μειώσει ταχύτητα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε και πρόβλημα με ένα από τα ελαστικά του, με αποτέλεσμα να το πλησιάσουν οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τρελή του πορεία, το αυτοκίνητο, λίγο μετά τις σήραγγες της Στυλίδας αναγκάστηκε να βγει από την εθνική οδό να πάρει τον παλιό δρόμο προς Λαμία. Τελικά οι αστυνομικοί μπόρεσαν να το ακινητοποιήσουν στο ύψος της solam λίγο πριν την Αγία Παρασκευή στη Λαμία.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ενώ μέσα σε αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε και ένα μικρό παιδί. Για τη σύλληψη του οδηγού επιχείρησαν άνδρες της ΟΠΚΕ αλλά και της αστυνομίας Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης