Κοινωνία

Κόρινθος: Χειροπέδες σε 36χρονο-Είχε στο σπίτι του οργανωμένο εργαστήριο χασισοφυτείας

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (4/1), στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε στήσει στην αποθήκη του σπιτιού του ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, έρευνα σε σπίτι του, στα Εξαμίλια Κορινθίας, όπου σε αποθήκη ισόγειας οικίας και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρήκαν να έχει εγκαταστήσει πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση:

  • 10 φυτά κάνναβης, ύψους έως 87 εκατοστών,
  • εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (καμινάδα εξαερισμού, κουβέρτες θέρμανσης, ανεμιστήρας, λαμπτήρες, ηλεκτρικό θερμόμετρο κ.ά.),
  • μεταλλικός τρίφτης και
  • συσκευασίες με σπόρους κάνναβης

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...