Κοινωνία

Θρήνος στη Δράμα: Έχασε το μωρό της από κορονοϊό

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν με καισαρική το βρέφος που κυοφορούσε σχεδόν έξι μήνες η άτυχη γυναίκα, στην προσπάθειά τους να σώσουν και τους δύο, ωστόσο αυτό τελικά δεν τα κατάφερε. Την ίδια ώρα, η 36χρονη δίνει τη δική της «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να γνωρίζει για τον θάνατο του μωρού της.

«Είκοσι δύο εβδομάδες ήταν το έμβρυο. Πλάστηκε, κανονικός άνθρωπος ήταν. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το παιδάκι να το φέρουμε εδώ και να το θάψουμε, αν μπορούν να το θάψουν. Είναι δύσκολες καταστάσεις, πρωτόγνωρες, για όλους, όχι μόνο για εδώ για όλο τον κόσμο», αναφέρει οικογενειακός φίλος μιλώντας στο Mega.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μακάρι να γλιτώσει η κοπέλα τουλάχιστον. Εντάξει έχουν ένα παιδάκι, έχουν και ένα αγοράκι», πρόσθεσε. Παράλληλα, εξήγησε ότι καθυστέρησε να εμβολιαστεί, έχοντας κάνει μόνο τη μία δόση, λόγω φόβου για την εγκυμοσύνη της.

«Όταν έκανε την πρώτη δόση μέσα στις γιορτές, τα συμπτώματα του κορονοϊού ήδη είχαν αρχίσει να εκδηλώνονται», ανέφερε, προσθέτοντας: «Έκανε την πρώτη δόση και στην αρχή που έκανε πυρετό νόμιζε ότι ήταν από το εμβόλιο. Τα παιδιά αυτά είχαν τον φόβο. Όχι ότι ήταν κατά του εμβολίου, ούτε μία στο εκατομμύριο. Απλώς καθυστερούσε η κοπέλα ξέρεις όπως όλες οι εγκυμονούσες τώρα, ήταν διστακτικές. Ο φόβος σου λέει, τι, πώς, το έμβρυο και αυτά το ένα το άλλο, φοβούνται οι γυναίκες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ