Κοινωνία

Γ. Τράγκας: Τον νίκησε ο κορονοϊός χωρίς να το πάρει χαμπάρι

Ο Χρήστος Ζούπας ήταν ο γιατρός που παρακολουθούσε τον γνωστό δημοσιογράφο. Και όπως αποκάλυψε, ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό χωρίς «να το πάρει χαμπάρι».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την ΑΕΚ του 1968, Χρήστος Ζούπας, είναι διακεκριμένος διαβητολόγος και ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος είχε πολλά χρόνια ζάχαρο. Στο τέλος Νοεμβρίου ο δημοσιογράφος κόλλησε κορονοϊό και μερικές μέρες μετά, πέθανε.

Μια μέρα πριν πεθάνει, αποκάλυψε, ο Γιώργος Τράγκας πίστευε ότι ο κορονοϊός ήταν μια γρίπη και θα περάσει.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένα ζωηρό παιδί, που δεν συμβιβαζόταν με την ηλικία και το πρόβλημά του, είπε ο Χρήστος Ζούπας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (23.12.2021) στο Mega, σημειώνοντας πως ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως πέθανε.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Την παραμονή νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει. Δυστυχώς ο ιός αυτός έχει μία επιθετικότητα, σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο και σου ορμάει», είπε ο Χρήστος Ζούπας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...