Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα 49χρονου σε διαμέρισμα μετά από φωτιά

Η πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα - Δεν βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς,  το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία

Το πτώμα ενός 49χρονου άντρα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά μικρής έκτασης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα, στην οδό Μαρτίου 102.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, δεν βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι μύριζαν από χθες το βράδυ ήδη καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Οι έρευνες έδειξαν πως η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα, το οποίο βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι του θύματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...