Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα μετά τις αποκαλύψεις

Λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα ταξίδευε στην Αλόννησο – το ησυχαστήριό του όπως έλεγε κατά καιρούς, τελικά ο ίδιος αποφάσισε να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τη σύζυγό του. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο παρουσιαστής συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, ταξίδεψε για το Μεξικό. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

Δεν γνωρίζει κανείς αν το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για τις γιορτές ή αν προέκυψε μετά τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων, αλλά και πόσο διάστημα θα μείνει στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...