Κοινωνία

Χειροπέδες στον σάτυρο της Κυψέλης-Επιτέθηκε σεξουαλικά σε 4 γυναίκες

Ένας 43χρονος σάτυρος απο την Αλβανία συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση με θύμα γυναίκα που περπατούσε στην Κυψέλη. 

Η σύλληψη εγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το απογευμα της 13-12-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας γυναίκας για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, το μεσημερι της 12-12-2021 στην Κυψέλη και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ