Κοινωνία

Πέλλα: Βρήκαν ''σκληρά'' ναρκωτικά κάτω από το πατάκι του οδηγού!

Διερευνάται αν οι συλληφθέντες θα παρέδιδαν σε άλλους την ποσότητα ηρωίνης ή θα την «έσπρωχναν» οι ίδιοι στα στέκια χρηστών

Απ' άκρη σ' άκρη «ξεσκόνισαν» οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες σε περιοχή της Πέλλας, το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς είχαν αδιαμφισβήτητες πληροφορίες ότι μετέφεραν σημαντική ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών που σκόπευαν να διακινήσουν.

Τελικά, κάτω από το πατάκι του συνοδηγού, βρέθηκαν καλά κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 777,5 γραμμαρίων και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δυο επιβατών, ενώ κατέσχεσαν το όχημα που χρησιμοποιούσαν, μαζί με 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του ενός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών με την δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν θα παρέδιδαν σε άλλους την ποσότητα ηρωίνης ή θα την «έσπρωχναν» οι ίδιοι στα στέκια χρηστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ